## **Spenard Community Council**

Wednesday, November 4, 2020, 6:30-8:30pm

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/93439470520?pwd=TWY0MUpUa0dzNGJEZGxBZ0pHTHByQT09

Meeting ID: 934 3947 0520 Passcode: **Community** 

Or call-in by phone: +1 312 626 6799 US; Meeting ID: 934 3947 0520; Passcode: 365951581

(If you're not comfortable with Zoom, join us at 6:30pm for our "Happy Hour" to test things out and get oriented. Calling-in is another good option. You can also join this Test Zoom meeting ahead of time to make sure your computer or tablet connects, plays sound, and displays video: <a href="https://zoom.us/test">https://zoom.us/test</a>)

## Agenda

	Topic	Discussion Leader	Time
6:30 pm	Zoom Happy Hour      Join early to test out you Zoom settings     Connect with neighbors to check in and tell jokes!		
7:00 pm	<ul> <li>Welcome/Call to Order</li> <li>Orientation to Zoom</li> <li>Consent Agenda (Minutes from previous meeting 10/7, Agenda for current meeting)</li> <li>Introduce new Executive Committee and Guests</li> </ul>	Lindsey Hajduk	10 min
7:10 pm	<ul> <li>2. Brief reports (5 mins - Write questions in chat box)</li> <li>Assembly Report (Assembly meeting is tonight)</li> <li>Anchorage School Board Report</li> <li>Airport Report</li> </ul>	Judy Jessen, aid Starr Marsett John Johansen	15 min
7:25pm	<ul> <li>Special Topic: Anchorage Zoning Districts</li> <li>Text amendment for "R-4A Multifamily Residential Mixed-Use district" - comment period through December 11th (website here)</li> </ul>	Tom Davis, Senior Planner	10 min
7:35 pm	4. <b>Decision Topic</b> : Proposed re-zone from R-4M to R-4A  • Action Item: Draft resolution	J. Jay Brooks	15 min
7:50 pm	<ul> <li>5. Education Topic: Spenard Road Rehabilitation</li> <li>Project overview from 30th Ave. to Minnesota Dr.</li> </ul>	Sean Baski, DOT	10 min
8:00 pm	<ul> <li>6. Special Topic: Traffic calming survey</li> <li>To identify roadways needing traffic calming measures for Spenard for a resolution</li> </ul>	Lindsey & Executive Board	10 min
8:10 pm	7. Committee Updates:  • Audit Committee	Arina Fillipenko	5 min

8:15 pm	<ul> <li>8. Neighborhood &amp; Community Announcements:</li> <li>Use the "Raise Hand" feature, then unmute</li> <li>Type into the chat box</li> </ul>	All	15 min
8:30 pm	9. <b>Adjourn</b> • Next Meeting: Wednesday, November 4th	Lindsey Hajduk	

To add agenda items to future meetings, email <a href="mailto:SpenardCC@gmail.com">SpenardCC@gmail.com</a>