## **Spenard Community Council**

Spenard Recreation Center 2020 W 48th Ave, Anchorage, AK 99517 Wednesday, October 2 @ 6:30pm-8:30pm (First Wednesday of each month)

## Agenda

(all times approximate)

Time	Торіс	Discussion Leader	Time
6:30pm	<ol> <li>Networking - meet and greet/coffee and cookies</li> <li>Charlou food with Nikole Moore</li> </ol>	THANK YOU!	30 min
7:00pm	<ul> <li>2. Welcome/Call to Order</li> <li>Approval of Consent Agenda (Minutes from previous meeting, Agenda for current meeting)</li> <li>Introduce Executive Committee and Guests</li> <li>Neighborhood and Community Announcements</li> </ul>	Irene Persson-Gamble	15 min
7:15pm	<ul> <li>3. Brief reports</li> <li>Airport report</li> <li>Assembly report</li> <li>Anchorage School Board report</li> <li>Federation of Community Councils report</li> </ul>	Teri Lindseth Assembly Members Andy Holleman Irene Persson-Gamble	20 min
7:35pm	<ul> <li>4. Special Topic: "Trick or Treat Fish Creek" Halloween</li> <li>Invitation to volunteer, and spread the word!</li> <li>Trick or Treat station sponsorship by SCC?</li> </ul>	Lindsey Hajduk	15 min
7:50pm	<ul> <li>5. Special Topic: Special Land Use Permit Retail</li> <li>Marijuana License</li> <li>Alaska Cannabis Exchange</li> </ul>	Tahnee Seccarecchia	15 min
8:05 pm	6. Special Topic: \$50 Gas Card giveaway	Julie Leonard	5 min
8:10pm	<ul> <li>8. Adjourn</li> <li>Next Meeting: Wednesday, November 6th</li> </ul>	Irene Persson-Gamble	

To add agenda items to future meetings, email <u>SpenardCC@gmail.com</u>